در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام و خسته نباشید

سال 87 با موتورسیکلت با توده ی ماسه ی بجا مانده از کار ساختمانی که فاقد علایم هشدار دهنده بود تصادف کردیم و به شدت اسیب دیدیم دادگاه پیمانکار ساختمانی را محکوم به پرداخت دیه کرد اما 8 سال است که پیمانکار متواری ست و هیچ ادرس و نشانی از او در دست نیست . حالا با این شرایط ما شامل پرداخت دیه از صندوق هستیم؟ و اگه هستیم چند درصد از دیه ی صادره به ما پرداخت میشه؟
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

شما میتوانید به صندوق خسارت بدنی بیمه مرکزی وراجعه و دیه را با مبلغ روز دریافت کنید
سپس صندوق به قائم مقامی شما از مقصر شاکی شده و درصورت یافتن وی خسارت را از وی ریکاوری میکند