در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام. ایرا ن خودرو کارت طلایی اجباری روی ماشین نو میدهد البته با مبلغ حدود 1 میلیون. سوال این است اگر حادثه ای رخ دهد امکان استفاده از بیمه در صورتی که بیمه بدنه انجام دهم و خدمات احتمالی کارت طلایی هست؟ تشکر
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

شما میتوانید کارت طلایی را دریافت نکنید هیچ اجباری نیست
از جای دیگری خرید کنید یا با بازرسی صحبت کنید
اما در کلیه خسارتهای غرامتی که قابل تبدیل به وجه معین هستند شما نمیتوانید بیشتر از مقدار خسارت خود دریافت کنید بدین معنی که خسارتی که به شما پرداخت میشود باید وضعیت شما را به قبل از خسارت برگرداند نه بهتر از قبل که منتفع شوید از خسارت
لذا از هر تعداد جایی میتوانید خسارت بگیرید اما تا سقف خسارت واقعی

درضمن در بیمه پارسیان بیمه بدنه بای خودرو های مدل 90 به بالا تا 31شهریور 45% تخفیف عید تا عید و 10% تخفیف پرداخت نقدی ارائه میشود پس میتوانید با مبلغ بسیار پایین بیمه بدنه خریداری کنید.