در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

تفاوت بیمه بدنه با کارت طلایی چیست ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

  • بیمه بدنه فقط خسارات وارده به خودرو را در جریان تصادفات، واژگونی، انفجار و صاعقه را پرداخت میکند و تعهدی در قبال بازدید های دوره ای و تعمیرات قطعات در اثر خرابی یا استهلاک و همچنین قطعات مصرفی  ندارد.
  • در کارت طلایی ارائه شده توسط شرکت های خودرو سازی، بازدید های دوره ای و خرابی قطعات و نیز برخی از قطعات مصرفی تحت پوشش قرار میگیرد.

اطلاعات تکمیلی در:

مزایای کارت طلایی ایران خودرو نسبت به بیمه بدنه