در بیمه درمان تکمیلی توسط

سلام ایا بیمه اتیه سازان حافظ برای زایمان هم بیمه میکند هزینه ش چقدر است در ضمن خانومم هم سه ماه بار دار است ایا بیمه قبول میکند برای بیمه تکمیلی

1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام

تمامی شرکت های بیمه برای انجام درمان تکمیلی فقط و فقط بطور گروهی اقدام میکنند

تنها شرکت های بیمه ای که بطور انفرادی این پوشش را ارایه میدهند بیمه های ملت و کمک رسان  میباشد که متاسفانه برای کسانی که برای سال اول این بیمه نامه را خریداری کرده اند دوره انتظارهایی تدارک دیده است

دوره انتظار زایمان در بیمه های انفرادی نه تا یک سال میباشد که با توجه به باردار بودن شخص مورد نظر متاسفانه بیمه های تکمیلی انفرادی نیز رو.ز زایمان را پوشش نخواهند داد