در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
باسلام
بنده در پایان خرداد93 اخراج شده ام و بلافاصله به اداره کار مراجعه و اعلام اخراج نمودم و بجهت طلبهای مالی از شرکت مزبور شکایت کردم.پس از ده ماه علی رغم  اعتراف شرکت اخراج کننده مبنی بر اخراج بنده اداره کار در رای خود اعلام کرده اخراج یا استعفای بنده محرز نشده و نمیتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم.به دیوان عدالت از اداره کار شکایت کردم. حال اگر از دوازده ماه رای دیوان فراتر رود و بعد به نفع من صادر شود ایا بیمه بیکاری من محاسبه و پرداخت میشود و تامین اجتماعی قبول میکند تاخیر صادر شدن رای را یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه دیوان اداره کار را محکوم نماید که از تاریخ اخراج به شما بیمه بیکاری پرداخت کنند اداره کار حکم بیکاری شما را از همان تاریخ صادر میکند وتامین اجتماعی هم موظف است یکجا بپردازد هیچ گونه ایرادی ندارد اگر از یکسال هم بیشتر بطول بیانجامد