در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (6,510 امتیاز)
آیا کاهش سود تضمینی بیمه های زندگی انجام میشه؟
2 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
بله
شرکت بیمه نوین ایده نوین... زندگی نوین:
‌‌‌بيمه مركزی ج.ا.ا به شركت های بيمه ابلاغ كرد:

مكمل آيين نامه بيمه های زندگی و مستمری شورای  عالی بيمه در اجرای بند ۵ ماده ۱۷ قانون تاسيس بيمه مركزی و بيمه گری، آيين نامه شماره ۶۸.۲ مكمل آيين نامه بيمه های زندگی و مستمری را به شركت های بيمه ابلاغ كرد.

به گزارش  اداره كل روابط عمومی بيمه مركزی، شورای عالی بيمه در جلسه مورخ ۱۳۹۵/۰۵/۰۳ مكمل آيين نامه بيمه های زندگی و مستمری را تصويب كرد.

براساس اين  مصوبه، نرخ سود فنی علی الحساب؛ حداكثر نرخ سود فنی
برای دو سال اول مدت اعتبار بيمه نامه ۱۶ درصد،
برای دو سال بعد ۱۳ درصد
و برای دوره مازاد بر چهار سال اول آن ۱۰ درصد تعيين می شود.

⚠نرخ سود فوق الذكر، علی الحساب بوده و سود حاصل از مشاركت در منافع موضوع اين آيين نامه نيز به آن افزوده می شود.

لازم به ذكر است، اين مصوبه جايگزين بند "ب" ماده (۳) آيين نامه شماره ۶۸ می شود و اين آيين نامه از تاريخ ۱۳۹۵.۰۶.۰۱ لازم الاجرا خواهد بود و از اين تاريخ بند "الف" آيين نامه شماره ۶۸.۱ لغو می شود.