در بازنشستگی و مستمری توسط
اگرزنی هم شوهرش فوت شده و هم پدرش. شوهرش یکسال سابقه بیمه دارد وپدرش مستمری بگیر بوده .ایامیتوانداز مستمری پدرش استفاده کند
توسط (260 امتیاز)
باسلام ولی بیشتر همکاران شما توضیح دادن با اختیار دادن گزارش صندق ها در اختیار هم این کار خلاف قانون است ابشون باید حقوقی که بهتره رو انتخاب کنن ویکیشون رو بگیرند
2 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
درود بر شما پیرو سؤل شما بله خانمها میتوانند مستمری پدرشان را در صورتیکه همسر نداشته باشن دریافت کند چون همسرشان هم واجد شرایط مستمری نبودن