در شرکت بیمه توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
شرکت بیمه گر چگونه می تواند از احکام دادگاه اعاده دادرسی نماید؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

هر پرونده ای که در مراجع انتظامی تشکیل و سپس برای بررسی به مراجه قضایی ارسال میشود طرفین مدارک خود را بر له یا علیه همدیگر ارائه میدهند سرانجام رای بدوی صادر میشود خط پایان هر رای بدوی صادر شده عنوان میکند که این رای ظرف بیست روز قابل اعتراض است بنابراین هر یک از دوطرف میتواندد به رای صادر شده اعتراض نمایند در تا درجلسه بعدی که به تشخیص دادگاه برگزار میشود متن اعتراض بررسی گردد .