در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
در قرارداد بیمه اشاره ای به داخل کشور و خارج از کشور نشده است ، در صورت بروز حادثه در خارج از کشور چگونه میتوان از جبران خسارت بیمه بدنه استفاده کرد؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

بیمه نامه های بدنه فقط در داخل ایران اعتبار دارند و برای خروج از ایران، می بایست با شرکت مربوطه رایزنی انجام گرفته و الحاقیه ترانزیت و خروج از کشور صادر گردد.

موفق باشید