در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

مراحل خرید بیمه عمر بیمه مان چگونه است ؟
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

مراحل خریداری بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه مان بیمه ایران

کسب اطلاعات مربوط به بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری بیمه مان بیمه ایران

 تماس و مراجعه به یکی از دفاتر نمایندگی ، کارگزاری ، دفتر مرکزی و یا شعب بیمه مان بیمه ایران در تهران و شهرستانها و یا پر کردن فرم دریافت مشاوره رایگان بیمه به آدرس https://www.bidbarg.com و تماس برترین نمایندگان بیمه مان بیمه ایران با شما

تکمیل فرم پیشنهاد بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه مان بیمه ایران

انجام چکاپ پزشکی بدون پرداخت هزینه در صورت لزوم حسب تشخیص شرکت بیمه مان بیمه ایران

پرداخت حق بیمه از طریق یکی از روشهای پرداخت الکترونیکی ( سایت شرکت بیمه مان بیمه ایران ) ، فیش بانکی حاوی شناسه واریز و ...