در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

بیمه عمر بیمه تجارت نو چیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه تجارت نو

شرکت بیمه تجارت نو، با معرفی محصولات بیمه‌های عمر و سرمایه گذاری خود با نام های  مهربان زندگی  ( بیمه عمر تجارت نو طرح انفرادی ) و  مهریار زندگی  ( بیمه عمر تجارت نو طرح مشترک ) بر آن است تا فرصتی دوجانبه (خدمات بیمه ای و سرمایه‌ گذاری) را در اختیار افراد قرار دهد که در شرایط از دست دادن عزیزی از خانواده و همچنین در تنگناهای مالی، کمک‌رسان خانواده‌ها باشد و دغدغه ذهنی را با یک برنامه‌ریزی بهینه مالی، به آرامش ذهنی تبدیل نماید.
بیمه زندگی دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که شخص می‌تواند با درنظر گرفتن توانایی مالی خویش و با توجه به شرایط اقتصادی، مبلغی را به عنوان حق‌بیمه سالانه در نظر ‌گیرد.

بخشی از حق‌بیمه بابت هزینه‌ پوشش‌های درخواستی متقاضی کسر و شرکت بیمه مابقی حق‌بیمه را از جانب بیمه گذار در طرح های سود آور و مطمئن سرمایه‌گذاری می نماید. سود این سرمایه‌گذاری(اندوخته) روزشمار است و سالانه به صورت قطعی اعلام می‌گردد.

از روز شروع بیمه نامه، اعتبار پوشش‌های بیمه‌ای جاری است و پس از گذشت چند سال، بیمه گذار می‌تواند مبلغ سرمایه‌گذاری شده تا آن تاریخ را به صورت یکجا و یا در صورت توافق با بیمه‌گر، به صورت مستمری مادام‌العمر یا برای مدتی معین دریافت نماید.

مزایای کلی بیمه های زندگی شرکت بیمه تجارت نو:

معافیت از هر گونه مالیات (مالیات بر ارث، مالیات بر درآمد) و معافیت مبالغ سرمایه گذاری از مالیات بر ارزش افزوده پرداخت سرمایه پوشش فوت (فوت به هر علت) بعلاوه اندوخته بیمه‌نامه در صورت فوت بیمه‌شده به استفاده‌ کنندگان از بیمه‌نامه به صورت یکجا و یا مستمری پرداخت سرمایه پوشش فوت ناشی از حادثه بعلاوه سرمایه پوشش فوت به هر علت و اندوخته بیمه‌نامه در صورت فوت بیمه‌شده به علت حادثه، به صورت یکجا و یا مستمری جمعا تا ۵ برابر سرمایه پرداخت غرامت نقص عضو جزئی و کلی ناشی از حادثه حداکثر به میزان سرمایه فوت به هر علت پرداخت هزینه های پزشکی ناشی از حادثه تا ۱۰ درصد سرمایه فوت ناشی از حادثه پرداخت هزینه های بیماری های خاص تا ۳۰ درصد سرمایه فوت به هر علت معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگی کامل و دائم بیمه گذار در صورت حادثه پرداخت مستمری در صورت ازکارافتادگی کامل و دائم ناشی از حادثه پوشش موقت فوت در اثر حادثه از زمان ثبت پیشنهاد تا زمان صدور بیمه نامه حداکثر به مدت یک هفته کاری پرداخت اندوخته تضمینی و سود مشارکت در منافع محقق شده برای هر سال مالی بیمه نامه در صورت بازخرید کردن بیمه نامه و یا پایان قرارداد