در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

سود قطعی بیمه عمر بيمه ايران معين چقدر است
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
در تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۱۳ در روزنامه دنیای اقتصاد سود قطعی سال ۹۳ بیمه گزاران بیمه زندگی مان ۲۴٫۹ درصد بطور رسمی اعلام گردید که به حساب ایشان تعلق می گیرد.

بر اساس صورت‌های مالی منتهی به ۲۹ /۱۲ /۹۳، نرخ سود مشارکت در منافع ۲۴٫۹ درصد به بیمه‌گذاران بیمه زندگی مان تعلق گرفته است.
همه اینها به این واقعیت اشاره دارند که بیمه مان محصولی با کیفیت و دارای ویژگی‌های مثبت و متنوعی است که مشتریان مختلفِ با رجحان‌های متفاوت می‌توانند از این محصول بهره‌برداری کنند. این ادعایی است که آمار فروش بیمه زندگی مان آن را تایید می‌کند. بیمه زندگی مان تقریبا اواخر سال ۹۳ به شبکه فروش معرفی شد و توانست رکوردهای جدید را در بازار بیمه‌های زندگی برجای بگذارد. به عنوان مثال در سه ماهه آخر سال ۹۳ تقریباً روزانه ۱۰۰۰ بیمه‌نامه صادر شد. اما این رقم در سال ۹۴ با شتاب بیشتری رشد کرد به طوری که رکورد صدور روزانه ۱۵۰۰ فقره بیمه‌نامه نیز متعلق به بیمه زندگی مان شده است. با این توصیف در شش ماهه نخست سال جاری، ۱۰۵ هزار و ۸۶۱ فقره بیمه صادر شد که این رقم تا اکنون از مرز ۲۱۱ هزار نیز عبور کرده است