در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

سود قطعی بیمه عمر بیمه سرمد چقدر است
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام دوست گرامي
سود ۲۴ و نیم درصدی مشارکت در منافع بیمَه‌های عمر و سرمایه‌گذاری شرکت بیمه سرمد تا پایان سال ۱۳۹۴ واریز می‌شود.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام بیمه سرمد، سود قطعی بیمه‌های عمر و سرمایه‌گذاری برای سال ۱۳۹۴، 24 و نیم درصد اعلام شد.

این نرخ سود به اندوخته بیمه‌نامه‌های عمر و سرمایه‌گذاری صادره تا انتهای سال ۱۳۹۴ واریز می‌شود.

بیمه‌گذاران می‌توانند برای آگاهی از میزان سود مشارکت در منافع از طریق تماس با امور مشتریان شرکت به شماره ۴۳۹۶۳-۰۲۱ و یا مراجعه به شعب بیمه سرمد در مراکز استان‌ها اطلاع کسب کنند