در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

اطلاعات بیمه عمر بیمه سرمد می خواستم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

ویژگی‌ بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه سرمد

شرکت بیمه سرمد
شرکت بیمه سرمد، تحت نظارت بیمه مرکزی، با تکیه بر نوآوری و شرایط رقابتی، به ارائه خدماتی نوین بیمه ای و منطبق بر نیازهای جامعه و پرداخت مناسب و به موقع خسارت، آسایش، رضایت، مشتری‌مداری و اعتماد را برای شما به ارمغان می‌آورد.

1. پوشش‌های بیمه‌ای:

سرمایه فوت(قابل پرداخت تا 40 برابر حق بیمه)
سرمایه ‌فوت در اثر حادثه (قابل پرداخت تا 160 برابر حق بیمه)
نقص عضو ناشی از حادثه (قابل پرداخت تا 40 برابر حق بیمه)
معافیت از پرداخت حق‌بیمه ( پرداخت حق بیمه هر سال به جای بیمه گذار تا 20 سال)
دریافت مستمری ( پرداخت تا 3 برابر حق بیمه به بیمه گذار تا 20 سال)
بیماری‌های صعب‌العلاج (پرداخت سرمایه امراض صعب العلاج شامل سکته قلبی، سکته مغزی، عمل قلب باز، انواع سرطان و پیوند اعضای اصلی حداکثر 7.5 برابر حق بیمه برای هر بیماری)
هزینه‌های پزشکی ناشی از حادثه (قابل پرداخت تا 7.5 برابر حق بیمه در هر سال)
بیمه نامه مشترک(پرداخت پوشش های بیمه ای برای دو نفر)

2. بخش سرمایه‌گذاری:

 پرداخت سود تضمینی برای 5 سال اول بیمه نامه 18 درصد، برای 5 سال دوم بیمه نامه 15 درصد و از سال یازدهم به بعد سود تضمینی 10درصدی می باشد.
 دریافت وام تا 90درصد اندوخته بیمه‌نامه از پایان سال اول قرارداد (بدون نیاز به ضامن)
 برداشت از اندوخته تا میزان 90درصد اندوخته از پایان سال اول قرارداد
 بازخرید بیمه‌نامه برابر با اندوخته بیمه‌نامه و بدون کسر هیچ‌گونه جریمه‌ای
 امکان دریافت مستمری به صورت مقطعی یا مادام‌العمر از محل اندوخته بیمه‌نامه

3. سایر مزایا

 در بیمه نامه سپهر سرمد، با توجه به انعطاف‌پذیری محصول شما می‌توانید هر سال شرایط بیمه‌نامه خود را با توجه به وضعیت مالی خود تغییر داده و شرایط جدیدی را برای بیمه‌نامه خود ایجاد نمایید.
 عدم وجود محدودیت سنی (از بدو تولد تا سن 80 سالگی، امکان بیمه‌شدن وجود دارد.)
 عدم وجود محدودیت در مدت بیمه‌نامه( بیمه‌شده می‌تواند تا 80 سالگی بیمه‌نامه را ادامه دهد)
 معافیت مالیاتی

برای مشاهده شرایط عمومی بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه سرمد می توانید اینجا کلیک نمایید

جدول بیمه عمر سرمد