در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام . من مبتلا به بیماری ام اس هستم و در حال حاضر از بیمه سلامت استفاده میکنم اما هزینه هایم بالا رفته است. نه خودم و نه هیچکدام از اعضای خانواده ام هم بازنشسته یا فرهنگی و کارمند نیستیم . آیا میتوانم برای گرفتن بیمه تکمیلی اقدام کنم؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

خیر نمیتوانید. از قبل از بیماری باید اقدام به خرید بیمه نامه میکردید. اما خیلی کم پیش می آید که قرارداد های درمان تکمیلی هزینه داروهای بیماری ام اس را پرداخت کند. بستگی به شرکتی دارد که میخواهد قرارداد بیمه تکمیلی با شرکت بیمه منعقد کند . برخی شرکت ها در قرارداد هایشان هزینه دارو های ام اس را میخواهند.