در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بهترین بیمه عمر و کار  ومناسب برای سن 38سال شغلم آزاد چیه ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

بیمه عمر محصول بیمه مرکزی بوده و تمام شرکتها محصول یکسان با اندکی تفاوت در پوشش ها نسبت به ارایه آن اقدام میکنند

تمام شرکتهای بیمه ای با مجوز بیمه مرکزی در حال فعالیت بوده و اکثرا از سطح توانگری مالی یک برخوردار میباشند و شما میتوانید با مراجعه به هریک از نمایندگان محترم شرکتهای بیمه ای از خدمات بیمه های عمر و سرمایه گذاری برخوردار شوید

مشاورین بیمه با توجه به سن و شغل و هدف شما بیمه نامه مناسب حال شما را معرفی خواهند کرد

پیشنهاد مستر بیمه:

شرح خدمات نمایندگی 3158 بیمه سامان به مشتریان:

1-ارایه کارت دندانپزشکی با سقف شش میلیون ریال بذون محدودیت و رایگان برای سال اول و تمدید در سالهای بعدی با تخفیف و افزایش سقف

2-ارایه کارت بانکی شتابی با قابلیت انتقال وجه،برداشت از خودپرداز،خرید از کارتخوان همراه با تخفیف برگشت نقدی از 1% تا 50% بسته به سطح کارت و امتیازات کسب شده در مدت استفاده بدون محدودیت در زمان و مکان

3-ارایه بیمه آتش سوزی رایگان مسکونی یک ساله و یا بیمه حوادث انفرادی یکساله به انتخاب مشتری

4-ارایه کارت تخفیف مراکز ورزشی و فرهنگی با50%تخفیف

5-ارایه تخفیف در پرداخت اقساط تا 100% قسط در صورت معرفی افراد دیگر جهت خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری از این نمایندگی

6-خدمات مشاوره رایگان خسارت  و پشتیبانی فروش بدون محدودیت

7-تخفیف 20%در بیمه شخص ثالث مازاد بر تخفیفات موجود در بیمه نامه

8-تخفیف 30%در بیمه بدنه خودرو

8-امکان برخورداری از خدمات باشگاه مشتریان زرین سامان

9- امکان برخورداری از چکاپ و آزمایشات پزشکی در محل و تست ورزش رایگان

10-امکان دریافت خدمات بیمه تکمیل درمان از شرکت کمک رسان ایرانsos

11-امکان استفاده از خودروی صفرکیلومتر ویژه مشتریان در صورت خرید بیمه بدنه در خودروهای بالای یکصد میلیون تومان (با مدت استفاده حداکثر یک هفته)

جهت کسب اطلاعات بیشتر:

تهران .ضلع جنوب غربی پل سیدخندان مابین شریعتی و سهروردی پ48طبقه همکف88171226

دفتر مشاوره سلماس:خ امام رایانه گستر سلماس09147947052

دفتر مشاوره مازندران:بابل دانشگاه آزاد اسلامی 09122872238

وبزودی دفاتر آمل و کاشان