در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

یک پسر و دختر نوزاد دارم. برای آینده شان می خوام سرمایه گذاری کنم. بهترین بیمه عمر و سرمایه گذاری برای نوزاد و کودک چه بیمه ای است ؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز ضمن تبریک به شما بی گمان بهترین راه برای سرمایه گذاری و تامین آینده فرزندانتان را انتخاب کرده اید
ام در هنگام خرید توجه داشته باشید
در بیمه عمر انفرادی چنانچه پدر بیمه گذار (کسی که بیمه را خریداری میکند) باشد و کودک بیمه شده چنانچه پدر خدای نکرده فوت کند یا از کارافتاده شود نظر به اینکه فرزند بیمه شده و شرکت بیمه تنها ریسک فرزند را تحت پوشش قرار داده لذا هیچ معافیتی شامل حال کودک نخواهد شد و باید فرد دیگری (قیم یا با اجازه قیم ) ادامه اقساط را بپردازد.
لذا با این وضع بهتر است شما یکی از این دو حالت را انتخاب کنید
1-خود را بیمه کنید و ذی النفع را فرزندانتان بزنید. بدین معنی که شما تحت پوشش بیمه باشید ولی اگر دور از جان خدای نکرده فوت کردید سرمایه فوت و سرمایه بازخریدی بیمه در آن زمان به فرزندانتان داده شود

2-بیمه نامه های مشترک یا طرح خانواده خریداری کنید که در آن میتوانید چند نفر را بیمه کنید

مانند طرح مشترک بیمه کارآفرین یا پاسارگاد که پدر و فرزند بیمه میشوند

یا میتوانید بیمه عمر و سرمایه گذاری طرح خانواده بیمه پارسیان را خریداری کنید که با پرداخت یک حق بیمه علاوه بر 2فرزندتان ، خودتان و همسرتان نیز در این بیمه نامه  تحت پوشش قرار گرفته و برای همه اعضا پوشش های متفاوت و جداگانه میتوانید تسهیل کنید
علاوه بر اینکه کلیه مزایای بیمه عمر برای هر نفر را دارد بزرگترین حمایت آن اینست که اگر پدر خانواده فوت یا نقص عضو شود علاوه بر پرداخت سرمایه فوت به خانواده وی تا پایان قرارداد خانواده معاف از ادامه پرداخت اقساط خواهند شد

 پیروز باشید