در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

مراحل خرید بیمه عمر بیمه آرمان چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

مراحل خریداری بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه آرمان

کسب اطلاعات مربوط به بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری بیمه آرمان

 تماس و مراجعه به یکی از دفاتر نمایندگی ، کارگزاری ، دفتر مرکزی و یا شعب بیمه آرمان در تهران و شهرستانها

تکمیل فرم پیشنهاد بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه آرمان

در صورتی که بیمه­ شده نیاز به معاینات پزشکی داشته باشد، هزینه معاینات پزشکی توسط بیمه­ گذار پرداخت و در صورتی که منجر به صدور بیمه نامه شود، هزینه معاینات پزشکی توسط شرکت بیمه ­گر به بیمه­ گذار پرداخت می­گردد، در غیر این صورت هزینه آن به عهده بیمه­ گذار است.

برای افراد بالای 60 سال، تمامی هزینه‌های آزمایشات حتی در صورتی که بیمه­نامه منجر به صدور گردد به عهده خود بیمه‌گذار خواهد بود.

پرداخت حق بیمه از طریق یکی از روشهای پرداخت الکترونیکی ( سایت شرکت بیمه آرمان ) ، فیش بانکی حاوی شناسه واریز و ...