در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

سود قطعی بیمه عمر بیمه میهن چقدر است
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
به نقل از معاونت بیمه های زندگی شرکت بیمه میهن : این شرکت در سال مالی نود و چهار 24.5 درصد سود قطعی به بیمه گذاران عمر خود پرداخت می نماید.

به گزارش روابط عمومی بیمه میهن محاسبات انجام شده در خصوص سود حاصل از عملکرد بیمه های عمر بیمه میهن که توسط محاسب شرکت انجام پذیرفته بیانگر آن است که این شرکت به اندوخته بیمه گذاران بیمه های عمر خود برای سال 1394 معادل 24.5 درصد
سود قطعی پرداخت خواهد نمود. این چهارمین سال متوالی است که سود قطعی پرداختی به بیمه گذاران شرکت بیمه میهن افزایش می یابد و از 18% سال 91 به 21% در سال 92 و 23% در سال93 و حال به 24.5درصد در سال 94 رسیده است. شایان توجه است که سود محاسبه شده به حساب اندوخته بیمه گذاران شرکت واریز خواهد گشت.