در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

بهترین شرایط بیمه عمر بیمه پاسارگاد چیست
3 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بیمه نامه عمر با توجه به نیاز های هر فرد متفاوت است و باید توسط مشاوره بیمه عمر نیاز های شما بررسی شود و با توجه به نیاز های شما شرایط بیمه نامه تنظیم شود در غیر اینصورت در زمانی که شما نیاز به جبران خسارت دارید شرکت بیمه با توجه به بیمه نامه شما نمی تواند سرویس خوبی به شما دهد

پیشنهاد می کنم برای دریافت بهترین شرایط بیمه با یک مشاور حرفه ای و آگاه مشورت نمایید تا با نیاز های بیمه خود آشنا شوید سپس اقدام به خرید بیمه عمر نمایید

برای معرفی نماینده منتخب بیمه پاسارگاد می توانید  فرم دریافت مشاوره رایگان بیمه به آدرس https://www.bidbarg.com/ تکمیل نمایید (در قسمت توضیحات بیمه عمر بیمه پاسارگاد را می خواهید)