در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
آیا تنها بیمه پارسیان سود روز شمار و سود در سود دارد؟

شرایط سود دهی باقی شرکتها سالانه است؟

و پیشنهاد شما برای داشتن بیمه عمر برای کودکان چه شرکتی است جهت سرمایه گذاری؟؟
7 پاسخ
توسط
با سلام
دوست عزیز در پاسخ باید عرض کنم بله بیمه پارسیان تنها شرکتیه که سود روز شمار میده و همچنین سود تشویقی برای پرداخت اقساط قبل از سررسید
درخصوص بیمه کودکان هم همه شرکتها تقریبا خدمات مشترکی ارائه میدن چون اساس بیمه عمر در ایران مشخصه
بحثی که در بیمه عمر مطرحه رقم سودیه که شرکتها به عنوان مشارکت در منافع میدن
که بیمه پارسیان بیشترین میانگین سود رو داده در سالهای گذشته
اما بنده بهتون پیشنهاد میکنم بیمه انفرادی نخرید
و حتما بیمه عمر طرح خانواده بیمه پارسیان رو بخرید چون مزایای واقعا حمایت کننده ای داره برای خانواده ها
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام و تبریک سال نو

سود تضمینی در تمام شرکت های بیمه بصورت یکسان می باشد  و مشارکت در منافع با یکدیگر کمی تفاوت دارند و متاسفانه بعضی از همکاران بجای جذب و توضیح درست و نیاز سنجی مشتری دست به این تبلیغات مخرب می زنند ، من به شما توصیه می کنم حتما با یک مشاوره بیمه ایی رجوع نمائید تا شما را با فواید بیمه های زندگی بیشتر و دقیق تر آشنا نمایند.