در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

ارزش بازخرید بیمه عمر بیمه نوین
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

بازخرید راهی است برای پایان دادن به قرارداد قبل از موعد اتمام دوره آن است و بر اساس آن، بیمه گذار حق دارد بیمه نامه را طبق محاسبه ای که از طرف شرکت به عمل خواهد آمد، بازخرید نماید. بیمه گر نیز مکلف است که ارزش بازخرید بیمه نامه را پس از کسر هزینه های انجام شده با رعایت شرایط بیمه نامه صادره پرداخت نماید.

مقررات با خرید در مورد بیمه نامه هایی اعمال می شود که دارای اندوخته سرمایه گذاری است و در تعیین مبلغ بازخرید هزینه های مستهلک نشده بیمه گر از اندوخته ریاضی قراردارد کسر می شود.
ارزش بازخرید بیمه عمر و سرمایه گذاری در سالهای اول تا پنجم به ترتیب معادل 90، 92، 94، 96، 98 و در سال ششم و بعد از آن معادل 100درصد اندوخته سرمایه گذاری پس از کسر هزینه های وصول نشده خواهد بود.