در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

سود تضمینی بیمه عمر بیمه نوین چقدر است
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

نرخ قطعی سود مشارکت سال 1393 بیمه نامه های عمر اندوخته دار بیمه نوین محقق شد

مدیرعامل بیمه نوین: سود قطعی مشارکت در منافع بیمه نامه های عمر و اندوخته دار شرکت بیمه نوین در سال 93 به میزان 22.3 درصد محقق شده است.

به گزارش روابط عمومی بیمه نوین، حسین کریم خان زند؛ مدیرعامل بیمه نوین با اعلام این مطلب گفت: سود مذکور به استناد فصل چهارم آیین نامه 68 از مصوبات شورای عالی بیمه محاسبه و در قالب سود مشارکت در منافع به اندوخته بیمه نامه های عمر این شرکت افزوده شد .

 وی افزود: شرکت بیمه نوین در راستای صیانت از حقوق بیمه گذاران و مشتریان خود مفتخر است در پنج سال گذشته به طور مستمر نسبت به اعلام سود تحقق یافته و اعمال آن در اندوخته بیمه نامه های عمر اندوخته دار خود در قالب سود مشارکت در منافع اقدام نموده است.