در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

اطلاعات بیمه عمر بیمه ملت می خواستم
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

در این بیمه نامه با پرداخت مبلغی متناسب با درآمد خود علاوه بر امكان سرمایه گذاری در آینده از پوشش بیمه عمر در مقابل خطر مالی ناشی از فقدان احتمالی سرپرست خانوار برخوردار می گردید.
بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه ملت بعنوان پشتوانه مالی در دوران بازنشستگی و تأمین درآمدهای آینده خانواده (از قبیل: هزینه های تحصیل فرزندان، هزینه های ازدواج، تهیه مسكن، درمان، نقدینگی مورد نیاز و ...) با شما است.

مزایای بیمه عمر و سرمایه گذاری :

1- امکان سپرده گذاری اولیه در ابتدای قرارداد و جدا از اقساط تعیین شده در بیمه نامه (در صورت تمایل بیمه گذار)؛
2- حداکثر نرخ سود فنی در بیمه نامه های با مدت حداکثر پنج سال 18 درصد، در بیمه نامه های با مدت حداکثر تا ده سال، 18 درصد برای پنج سال اول و 15 درصد برای مدت مازاد بر پنج سال اول و در بیمه نامه های با مدت بیش از ده سال، 18 درصد برای پنج سال اول و 15 درصد برای پنج سال دوم و 10 درصد برای مدت مازاد بر ده سال می باشد ؛
3- امكان تبدیل بیمه‌نامه به بیمه مستمری (بازنشستگی) در هنگام بازخرید و یا در پایان مدت قرارداد ؛
4- امكان پرداخت کل مبلغ سرمایه گذاری به صورت یكجا در پایان دوره به بیمه گذار ؛
5- پرداخت سود حاصل از سرمایه گذاری بصورت مشارکت در منافع علاوه بر نرخ فنی علی الحساب ؛
6- افزایش حق بیمه متناسب با توانائی پرداخت بیمه‌گذار به صورت سالانه به منظور مقابله با تورم ؛
7- پس از پایان سال دوم، به فرد بیمه‌گذار و یا هر فرد دیگری كه وی معرفی نماید تا 90 درصد مبلغ بازخریدی بیمه نامه بدون نیاز به معرفی ضامن و یا دریافت وثیقه، وام پرداخت می‌شود ؛
8- صدور کارت اعتباری بیمه ملت تا سقف 90 درصد مبلغ بازخریدی بیمه نامه.

مزایای ویژه بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه ملت:

  1. پرداخت 5 تا 25 برابر حق بیمه سالانه به ذینفع (ها) در صورت فوت فرد بیمه شده (به انتخاب شخص بیمه گذار) ؛
  2.  پرداخت 50 درصد سرمایه فوت تا حداكثر مبلغ 300.000.000 ریال به صورت بلاعوض در صورت ابتلاء فرد بیمه شده به یکی از امراض خاص شامل سکته قلبی، سکته مغزی، جراحی عروق (کرونر)، سرطان و پیوند اعضای اصلی بدن ؛
  3. سرمایه حادثه 4 برابر سرمایه فوت و حداکثر تا سقف 4.000.000.000 ریال
  4.  محاسبه حق بیمه حادثه بر اساس طبقه ی شغلی بیمه شده که بدین ترتیب مشاغل کم خطر، حق بیمه کمتری برای پوشش حادثه پرداخت خواهند نمود.
  5.  پرداخت 10 تا 100 برابر حق بیمه سالانه به ذینفع(ها) درصورت فوت بیمه شده در اثر حادثه (بیمه عمر + بیمه حوادث) ؛
  6. معافیت از پرداخت حق بیمه تا پایان دوره قرارداد و برخورداری از تمام مزایای بیمه عمر در صورت ازکارافتادگی کامل و دائم بیمه گذار در اثر حادثه و یا بیماری ؛
  7. امکان افزایش پوشش های بیمه ای به صورت سالانه ؛
  8. پرداخت سرمایه نقص عضو جزئی و کلی ناشی از حادثه تا دو برابر سرمایه فوت و تا سقف 1.000.000.000ریال ؛
  9. پرداخت سرمایه هزینه های پزشکی ناشی از حادثه تا 20% سرمایه فوت ناشی از حادثه  تا سقف 100.000.000ریال ؛
  10.  پرداخت پوشش غرامت روزانه بستری شدن در بیمارستان ناشی از حادثه به بیمه شده از روز چهارم به مدت حداکثر 90 روز تا سقف روزانه 1.000.000ریال ؛
  11.  امکان تقسیط حق بیمه سالانه بصورت ماهیانه، دو ماهه، سه ماهه و شش ماهه ؛
  12.  معافیت ذینفع(ها) از مالیات بر درآمد و ارث ؛
  13. امكان انتقال مزایا به غیر و پرداخت سرمایه به افراد مورد نظر بیمه گذار ؛
  14. امکان برقراری پوشش های بیمه ای از 3 ماهگی تا 70 سالگی ؛
  15. پوشش موقت فوت بر اثر حادثه تا زمان صدور بیمه نامه به صورت رایگان ؛
  16. سامانه شخصی بیمه گذار برای پیگیری وضیعت بیمه نامه، پرداخت حق بیمه به صورت الکترونیکی و مشاهده صورتحساب ؛
  17. امکان صدور الحاقیه مالی به منظور ایجاد هر گونه تغییرات در شرایط مالی بیمه نامه مانند افزایش/ کاهش حق بیمه، سرمایه فوت، سرمایه فوت بر اثر حادثه و ... .