در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

سود بیمه عمر بیمه ملت چقدره ؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

حداکثر نرخ سود فنی در بیمه نامه های با مدت حداکثر پنج سال 18 درصد، در بیمه نامه های با مدت حداکثر تا ده سال، 18 درصد برای پنج سال اول و 15 درصد برای مدت مازاد بر پنج سال اول و در بیمه نامه های با مدت بیش از ده سال، 18 درصد برای پنج سال اول و 15 درصد برای پنج سال دوم و 10 درصد برای مدت مازاد بر ده سال می باشد ؛

پرداخت سود حاصل از سرمایه گذاری بصورت مشارکت در منافع علاوه بر نرخ فنی علی الحساب ؛ نیز سالانه محاسبه و به اندوخته اضافه میگردد