در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

ارزش بازخرید بیمه عمر بیمه رازی
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
اندوخته با سود تضمين شده 18% براي 5 سال اول ، سود 15% براي 5 سال دوم و براي سالهاي بعد از آن با توجه به شرايط اقتصادي تا پايان مدت بيمه نامه محاسبه مي گردد
البته طبق قانون جدید
براساس مكمل آئين نامه ٦٨/٢ شورايعالي بيمه ، از روز دوشنبه مورخ ١٣٩٥/٠٦/٠١ براي بيمه نامه هاي صادره جديد ، نرخ سود فني علي الحساب (تضميني) در جداول عمر و سرمايه گذاري به ميزان ١٦٪ براي ٢ سال اول بيمه نامه ، ١٣٪ براي دو سال بعد و ١٠ ٪ براي مدت مازاد بر ٤ سال ميباشد .