در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
نحوه پرداخت وام در بیمه سامان به چه نحوی میباشد؟از چه سالی امکان دریافت وام هست؟و بازپرداخت وام چند درصده؟
3 پاسخ
توسط
ویرایش شده
بعد از یکسال و تا ۹۰ درصد اندوخته؛زیر یک میلیون تومان،یک ساله و بالای یک میلیون،۲ ساله باز پرداخت میشه؛اقساط ۶ ماهه هست
اقساط ۶ ماهه یعنیدمحاسبه بهره مرکب در بازپرداخت و افزایش نرخ بهره
توسط
پس از پایان سال اول شما می توانید 90% اندوخته ی خود را وام بگیرید، مدت زمان بازپرداخت وام به توافق شما و شرکت بیمه سامان بستگی دارد.

بیمه ی عمر سامان بهترین بیمه عمر کشور

مشاره رایگان
توسط
چرا بهترین بیمه عمر هست؟
توضیح میدین؟