در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

دانلود نرم افزار محاسبه بیمه عمر بیمه سینا
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
نرم افزارهایی مثل محاسبه بیمه عمر در بیشتر شرکت برای استفاده عموم قابل دانلود و راه اندازی شخصی نیست و شرکت بیمه مربوطه آن را فقط در اختیار نمایندگان فروش قرار می دهد.

بعضي از شرکت های بیمه برای اینکه مشتری بتواند از این امکان بهرمند گردد، این ابشن را در لینک سایت خود گذاشته و مشتریان می توانند از طریق سایت جهت استعلام جداول بیمه عمر اقدام نمایند.

پس شما می توانید ضمن بررسی سایت شرکت مورد نظر در صورت وجود چنین امکانی از آن استفاده نمایید.
در غیر این صورت باید از طریق درخواست از نمايندگي به جدوال بیمه عمر دسترسی يابيد.
موفق باشید.