در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

معایب بیمه عمر بیمه سینا  چیست ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر متهم به تندروی نشوم، بیمه عمر یک خدمت بی بدیل است و هنوز جایگزین بهتری برای آن وجود ندارد.

بیمه سینا هم یکی از شرکت های معتبر و با سابقه در صنعت بیمه است که نمی توان خدمات ارزنده این شرکت و شبکه فروش آن را زیر سوال برد.

شرکت های بیمه هم مثل هر شرکت تجاری دیگری امکان ورشکستگی شان وجود دارد. اگرچه معمولا این اتفاق به ندرت رخ می دهد؛ چرا که شرکت های بیمه با ارزیابی ریسک سر و کار دارن و اگر فعالیت خود را به درستی انجام دهند، هیچ وقت به ورشکستگی دچار نمی شوند و این امر  مثل گندیدن نمک است.

در این صورت هم خرید بیمه عمر ریسکی برای بیمه گذار ندارد. چراکه تضمین های سفت و سختی برای احقاق حقوق مردم در بیمه های زندگی وجود دارد.

اگر بخواهید مقایسه ای بین شرکت سینا و سایر شرکت های بیمه انجام دهید، پارامترهای زیادی برای این مقایسه وجود دارد ولی نمیتوان به طور کلی عیبی برای بیمه عمر سینا قائل شد.