در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

پوشش بیمه عمر بیمه کارآفرین چگونه است
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

بیمه عمر و سرمایه گذاری طرح انفرادی ( کارآفرین )

اهداف و مزایا

  • آینده خانواده خود را تأمین نمایید
  • سرمایه گذاری مناسب و سود آور را انتخاب کنید
  • هزینه های تحصیلی فرزندان را تأمین کنید
  • بیمه نامه را با توجه به پوشش های زیر مطابق دلخواه طراحی کنید:
    • پوشش حوادث انفرادی
    • سرمایه اضافی بیمه عمر زمانی ساده
    • معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کار افتادگی دائم - کامل بیمه شده
    • پرداخت سرمایه بیماری های تحت پوشش صرف نظر از هزینه های بیمارستانی تا سقف سیصد میلیون ریال

مزایای بیمه عمروسرمایه گذاری :

  • برای هر یک از بیمه گذاران حساب ویژه ای نگهداری می شود.
  • اختیار کامل در پرداخت حق بیمه و انتخاب سرمایه.
  • بیمه گذار می تواند سرمایه بیمه خود را بدون پرداخت حق بیمه اضافی به هر میزان که مایل باشد تعدیل نماید مشروط بر آنکه میزان افزایش سرمایه از نظر اصول ریسک پذیری مورد قبول باشد.

بیمه گذار می تواند پس از سال دوم بیمه ای :

  • تا سقف 90 درصد از اندوخته خود جهت مخارج تحصیلی فرزندان و یا برای تأمین هزینه های ضروری زندگی مانند جهیزیه و غیره برداشت نماید.
  • تا سقف 90 درصد از اندوخته خود را از شرکت وام دریافت دارد و سود معین شده از طرف شرکت را متناسب با میزان وام متقبل شود.
  • بیمه گذار نسبت به موجودی خود در حسابش می تواند بجای دریافت یکجای سرمایه، مشمول دریافت مستمری گردد.
  • با پرداخت مبلغ جزئی به عنوان حق بیمه پوشش های تکمیلی : (توضیحات بیشتر در لینک پوشش های تکمیلی )
  • بیمه شده می تواند از پوشش تکمیلی فوت در اثر حادثه تا میزان چهار برابر سرمایه فوت استفاده نماید .
  • بیمه شده می تواند از پوشش تکمیلی معافیت در صورت از کار افتادگی کامل و دائم بهره مند گردد .
  • بیمه شده می تواند از پوشش بیماری های تحت پوشش بهره مند گردد .

بیمه عمر و سرمایه گذاری طرح مشترک ( بیمه کارآفرین)

این طرح با داشتن تمام مزایای بیمه عمر وسرمایه گذاری انفرادی( توضیحات بیشتر در لینک بیمه نامه عمر انفرادی ) بدون پرداخت حق بیمه اضافی دو نفر را تحت پوشش قرار می دهد.

برخی از مزایای این طرح عبارت است از :

* امکان پرداخت یک حق بیمه برای دو نفر

* در صورت فوت هر یک از بیمه شده ها تا سقف 25 برابر مبلغ حق بیمه پرداختی به عنوان سرمایه فوت به صورت مجزا به ذینفعانی که با نظر بیمه شدگان تعیین گردیده اند پرداخت می گردد .

* هر یک از بیمه شدگان می توانند از مزایای پوشش تکمیلی فوت به علت حادثه ، بیماری های تحت پوشش با پرداخت حق بیمه جزئی بابت هر پوشش بهره مند گردند. ( توضیحات بیشتر در لینک پوشش های اضافی و تکمیلی )

* مزیت ویژه : در صورتی که بیمه شده اول دارای پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه باشد در صورت فوت یا احراز از کار افتادگی کامل و دایم وی ، بیمه شده دوم تا پایان مدت قرارداد از پرداخت حق بیمه معاف خواهد بود .

* امکان دریافت وام و برداشت از حساب از سال دوم به بعد

* امکان تعیین ذینفع هر یک از بیمه شدگان به دلخواه ایشان