در لیست بیمه توسط (210 امتیاز)

سلام . ما هر ماه چندین پروژه در حال اجرا داریم که تمام آنها دارای کد کارگاه یکسان (با نام پروژه های مختلف) و ردیف های پیمان مجزا می باشند .

به عنوان مثال این ماه ۳ کارگاه داریم که به صورت زیر وارد می کنیم:

کد کارگاه نام کارگاه ردیف پیمان نام کارفرما
1000000001 آسفالت ۱ 001 شهرداری
1000000001 انتقال اب 002 آبفا
1000000001 آسفالت ۲ 003 شهرداری

     مشکل اینجاست که وقتی لیست بیمه ماهانه را می خواهیم رد کنیم و کدر کارگاه و ردیف پیمان مربوط به پروژه آسفالت ۲ را وارد می کنیم ,‌ نام کارگاه آسفالت 1 نمایش داده می شود . یعنی در هر حال با وارد کردن کد کارگاه 1000000001 با ردیف های پیمان مختلف فقط کارگاه ۱ به عنوان نام کارگاه نمایش داده می شود .

حال چگونه باید لیست بیمه دیگر کارگاه ها را معرفی کنیم؟

1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به اینکه اگر کل کار در محدوده یک شعبه باشد میبایست به شعبه مراجعه نسبت به یکاسه کردن لیست ونامنویسی اقدام وتایید انرابه واحد درامد اعلام نمایید واگر شعبات مختلف باشه باید به هر کدام از شعبات واحد نامنویسی مراجعه ومجددا نامنویسی کرده تا لیست دچار اشکال نشود وبا توجه به اینکه اسامی پروژه ها وردیف پیمان متفاوت میباشد حتما افرادی که میخواهد لیست تنظیم نمایید به واحد نامنویسی مراجعه شود تا مجددا نامنویسی شوند ومشکل کلا رفع میگردد