در لیست بیمه توسط
من از مزخصی زایمان ستفاده می کنم اول اینکه برای من ترک کار در لیست زده شده آیا درست است ودر ماه بعد اسم من حذف شده آیا در بیمه مشکل برای من بوجود می آید ویا در صورت اصلاح لیستهای اینترنتی چه باید کرد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام اسم شما باید در لیست بیمه رد شود و کارکرد شما باید صفر در نظر گرفته شود و لیست بیمه ارسالی باید اصلاح شود و در لیست بیمه های ماه بعدی کارکرد صفر در نظر گرفته شود