در بیمه بیکاری توسط
با سلام بنده بمدت ۱۴ ماه کارگر کشاورزی بودم که بعد از اخراج کارفرما و طی مراحل جهت گرفتن بیمه بیکاری به از حدود سه ماه ،در زمان کمیسیون نماینده بیمه و اداره کار مخالفت کردند و نظر به فصلی بودن کار دادند ولی بنده در زمان فصل کار بیکار شده ام و حق بیکاریم نیز پرداخت شده پس به چه جهت مخالفت میکنند آیا حق اینکار را دارند لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

در صورت پرداخت 3 درصد حق بیمه بیکاری و در صورتیکه  در فصل کار بیکار شده باشید می توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده نمائید .

با تشکر