در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
باسلام

بنده۲۹سال سن دارم که متاسفانه دچارنارسایی کلیه شدم دیالیزانجام میدم متاهل هستم خواستم بدونم میتونم ازکارافتادگی استفاده کنم قبل ازدیالیزفقط۵ماه سابقه دارم بادوسال خدمت سربازی ایا ۵ماه کفایت میکنه یاباخریدخدمت سربازی درست میشود درضمن ۵ماه سابقه مربوط به قبل از حادثه است واگرتعلق نمیگیرد میتونم ازبه بعد بیمه ردبکنم چون خیلی نیاز دارم خواهش میکنم کامل راهنماییم کنید خیلی گیر کردم ممنون
2 پاسخ
توسط (2,140 امتیاز)
از کار افتادگی بر دو نوع است :
جزئی و کلی
که طبق بند 13 و 14 ماده 2 قانون تأمین اجتماعی تعریف می شود.

بند 13 ( تعریف از کار افتادگی کلی ) : ” ازکارافتادگی کلی عبارت است از کاهش قدرت کار فرد بیمه شده به نحوی که نتواند با اشتغال به کار سابق یا کار دیگری بیش از یک سوم از درآمد قبلی خود را به دست آورد . ”

بند 14 ( تعریف از کار افتادگی جزئی ) :
ازکارافتادگی جزئی عبارت است از کاهش قدرت کار بیمه شده به نحوی که با اشتغال بکار سابق یا کار دیگری فقط قسمتی از درآمد خود را به دست آورد.”

چنانچه روند درمان منجر به یکی از شرایط فوق گردد شما از کارافتاده تلقی میگردید.