در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
به مدت یکسال است برای یک شرکت کارمیکنم که بیمه ندارم وازکارفرماخواسته ام لیست بیمه برای من ردکندقبول کردبه این شرز که خودم مبلغ بیمه راپرداخت کنم درحال حاضرماهی سیصدهزورتومان به ایشان پرداخت میکنم که سابغه بیمه داشته باشم البته هروقت به سوابق بیمه شده درسایت مراجعه نمودم می بینم که هنوزسه ماه قبل پرداخت شده درصورتی که مرتب حق بیمه رامیدهم راهنماییم کنیدآیااین روش بیمه صحیح است
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام سایت سوابق بیمه معمولا با کمی تاخیر به روز می شود

2- کارفرما بر اساس ماده 148 قانون کار باید کارگر خود را بیمه نمایید و حق بیمه نیز به صورت 30 درصد از حقوق کارگر می باشد که 23 درصد سهم کارفرما و 7 درصد سهم کارگر می باشد

در صورتی که مورد فوق در کارگاه شما رعایت نمی شود به اداره کار مراجعه نمایید