در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
برای استفاده خانواده متوفی از بیمه عمر خدمات درمانی بانک تجارت آیا شرط سنی وجود دارد؟قبلا حداکثر سن 70 سال بود الان چنانچه متوفی درزمان فوت بیش از 70 سال سن داشته باشد آیا بازماندگان امکان دریافت حق بیمه عمررادارند واین مقدار چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
دوست گرامی
در خصوص اینگونه قراردادها باید از سازمان و نهاد بیمه گذار و یا با در دست داشتن مدارک کافی، از نماینده و شرکت بیمه گر سوال و استعلام نمائيد

سلام ، محمدخانی هستم (مشاور و مدرس بیمه):
✅محمد محمدخانی،
✅مشاور و کارشناس بیمه،
✅کارگزاری رسمی بیمه مرکزی
✅مشاوره حضوري،تلفنی و مجازی،
✅بهترین طرحهای بیمه عمر،
✅ازبرترین شرکتهای بیمه،
✅مشاوره رایگان،