در خرید بیمه سربازی توسط
با سلام و خسته نباشید و ممنون از زحمات شما . من تا 1روز قبل اعزام به خدمت و از یک روز بعد اتمام خدمت شاغل بودم و سابقه بیمه دارم.میخواستم بدونم میتونم بدون هزینه به سابقه ام اضافه کنم 21 ماه رو؟ و در صورت مثبت بودن چگونه میشه این کا رو کرد.ممنون.
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که قبل از تاریخ 1383/1/30 سربازی تان تمام شده از شما مبلغی دریافت نمی شود و می توانید با ارایه درخواست نسبت به اضافه شدن این سابقه به سوابق بیمه ای اقدام نمایید

ولی اگر بعد از تاریخ فوق می باشد می بایست 7 درصد از سهم حق بیمه محاسبه شده را پرداخت نمایید

حق بیمه مربوط به دوره خدمت سربازی (۳۰) درصد میانگین حقوق و دستمزد دو سال قبل از درخواست است که (۷) درصد آنرا بیمه شده و مابقی توسط دولت پرداخت می شود.

اطلاعات بیشتر در :

مقررات خرید بیمه سربازی