در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
وقتی  بعد ۴سال بیمه ملت بازخرید کنه درحالی که حدود ۳میلیون  پرداخت کرده و مشخصا جدول بازخریدیش  ۲۳۲۰هزار کرده چرا بایستی ۲۱۰۰بهش بدن  س مشارکتی ۴ساله اش چی میشه  ایا مشکل از خوده بیمه ملته یا نمینده متقلب
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام

نه نماینده تقلب کرده و نه شرکت بیمه

توجه داشته باشید بیمه های عمر و سرمایه گذاری از دو بخش تشکیل شده بخش اول شامل پوشش های بیمه ای مانند از کار افتادگی ،پوشش امراض خاص،پوشش فوت عدای و یا حادثی ،پوشش درآمد از کارافتادگی و بخش دیگر سرمایه گذاری میباشد

در حقیقت شما با خرید این پوشش های بیمه ای امکان سرماسه گذاری هم پیدا میکنید یعنی مثلا اگر ماهانه مبلغ 100 تومن حق بیمه پرداخت میکنید بخشی از این مبلغ بعنوان هزینه های بیمه گری کسر و مابقی در صندوق سرمایه گذاری قرار میگیرد

توجه داشته باشید هزینه های بیمه گری در سالهای اول زیاد بوده و هر سال کمتر از سال دیگر میباشد و بسته به نوع پوشش های انتخابی بین 5 تا 8سال هزینه های بیمه  گری کاهش می یابد

و اما مانده اندوخته شما به علاوه سود مشارکت سالیانه که بیشتر از سود تضمین شده میباشد به حساب شما واریز می شود و طی گزارش سالیانه به اطلاع شما می رشد

در صورت عدم دریافت این گزارش حتما از طریق نماینده خود پیگیری فرمایید

شایان ذکر است به تمام عزیزان توصیه میکنم در قراردادهای بیمه های عمر و سرمایه گذاری مدت زمان را زیر 15 سال انتخاب نکنند و برای برخورداری از سود بیشتر میتوانند از اضافه واریز که امکان بسیار خوبی است که شرکتهای بیمه در اختیار بیمه گذاران قرار میدهند استفاده نمایند

در صورت هرگونه ابهام یا سوال حتما از کارشناسان بیمه ملت و یا نماینده خودتون کسب اطلاع بفرمایید