در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (21,160 امتیاز)
اگر در حادثه ای جرثقیل موجب حادثه جرحی و مالی به اشخاص ثالث و خود جرثقیل شود و جرثقیل بیمه قلاب نداشته باشد آیا بیمه تمام خطر پیمانکار تمامی ابعاد مالی و جرحی حادثه را پوشش میدهد؟ آیا در بیمه شخص ثالث می توان کلوزهایی را خریداری کرد که تمامی خسارات حادثه فوق را پوشش دهد؟
2 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)
بله بیمه تمام خطر کلیه خسارات را پوشش می دهد و البته اگر کلوز ماشین الات هم خریداری شده باشد خسارت وارد به خود جرثقیل هم جبران می شود.