در دیه و بیمه خودرو توسط
با موتور سیکلت با ماشین تصادف کردم ماشین مقصره ولی گواهینامه موتور ندارم و موتور بیمه دارد خواستم بدونم نداشتن گواهینامه فقط جریمه داره
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

خسارت از محل بیمه نامه خودروی مقصر قابل پرداخت است

طبق ماده 723 قانون تعزیرات اسلامی ˈهر کس بدون گواهینامه رسمی اقدام به رانندگی و یا تصدی وسایل موتوری که مستلزم داشتن گواهینامه مخصوص است، بنماید و همچنین هر کس که به موجب حکم دادگاه از رانندگی وسایل نقلیه موتوری ممنوع باشد به رانندگی وسائل مزبور مبادرت ورزد، برای بار اول به حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا یک میلیون ریال و یا هر دو مجازات و در صورت ارتکاب مجدد به دو ماه تا شش ماه حبس محکوم خواهد شد.