در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام
من 2 ساله که تصادف کردم و پرونده پزشکی قانونیم هنوز در جریانه.منتهای مراتب در طول درمانم به بیمارستانها به علت تصادفی بودنم تا 5 ماه از قبول دفترچه تامین اجتماعی خودداری میکردند و تمام هزینه هباسلام
من 2 ساله که تصادف کردم و پرونده پزشکی قانونیم هنوز در جریانه.منتهای مراتب در طول درمانم با مراجعه به بیمارستانها به علت تصادفی بودنم تا 5 ماه از قبول دفترچه تامین اجتماعی خودداری میکردند و تمام هزینه هام ازاد بوده
 میگن بیمه جدای از دیه خسارت بدنی یه قسمت هم به عنوان دیه درمان که سقفش حدودا تا یک سوم دیه کامل هست رو میپردازه.
 چطوری این هزینه درمانی که انجام دادم رو از قسمت دیه درمان از بیمه دریافت کنم؟
با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

سلام. روزتون بخیر

دوست عزیز، هزینه های پزشکی در بیمارستان اول برای تصادفات رانندگی رایگان بوده و طبق توافق با وزارت بهداشت از زیان دیدگان هزینه ای دریافت نمیگردد.

در خصوص بازپس گیری هزینه های درمانی تا سقف یک سوم دیه! چنین موردی صحت نداره و آیین نامه ای در این خصوص نداریم .