در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

آیا بیمه عمر بیمه پارسیان خوب است
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)

با درود

دوست عزیز بستگی دارد شما چه هدفی از خریدن بیمه عمر داشته باشید
و هر شرکتی بتواند بهترین خدمات مورد نظر شما را ارائه دهد پس بهترین است
در اینجا مختصری درباره پوشش های بیمه پارسیان را معرفی میکنم درصورت تمایل برای مشاوره و راهنمایی بیشتر میتوانید با من تماس بگیرید.

بیمه پارسیان دارای 2 نوع بیمه نامه عمروسرمایه گذاریست که یکی انفرادی و دیگری خانواده میباشد

در هردو بیمه نامه پوشش ها تقریبا برابر است با این تفاوت که در بیمه انفرادی تنها یک نفر تحت پوشش قرار میگیرد و در بیمه خانواده با یک مبلغ تا 4 نفر اعضای خانواده تحت پوشش قرار میگیرند و برای همه اعضا پوشش های بیمه ای به صورت جداگانه و با مبالغ متفاوت ارائه میشود.

و در صورت فوت یا ازگارفتادگی پدر خانواده تمامی اعضا معاف از پرداخت ادامه اقساط حق بیمه میشوند.
پوشش های بیمه ای در هر دو بیمه نامه به این صورت است:

مزایای بیمه نامه های عمر انفرادی و خانواده:

  1. امکان بیمه شدن برای کلیه افراد با هر شغل و هر توان مالی از تولد تا 65 سالگی
  2. دریافت سرمایه فوت به هر علت توسط ذی النفع تعیین شده در صورت فوت بیمه شده
  3. دریافت سرمایه فوت در اثر حادثه تا 3 برابر سرمایه فوت به هر علت و تا سقف 400 میلیون
  4. دریافت کمک هزینه درمان درصورت ابتلا به امراض خاص مانند انواع سرطان، سکته های قلبی و مغزی، جراحی قلب باز، پیوند اعضا اصلی بدن تا سقف 30 میلیون
  5. دریافت سرمایه نقص عضو یا ازکارافتادگی دائم در صورت حادثه معادل سرمایه فوت
  6. دریافت هزینه های پزشکی ناشی از حادثه تا سقف 40 میلیون (پوشش جدید)
  7. دریافت مستمری در صورت از کار افتادگی دائم وکامل تا 12 سال و سالانه تا 4 برابر حق بیمه (پوشش جدید)
  8. دریافت سرمایه بیکاری در صورت ازکارافتادگی دائم و کامل تا  سقف 100 میلیون (پوشش جدید)
  9. پرداخت دلخواه به صورت ماهانه، سه ماهه، شش ماهه، سالانه و یکجا
  10. امکان بهره مندی همزمان از این بیمه نامه و بیمه تامین اجتماعی یا بیمه های دیگر
  11. دریافت مقرری روزانه در اثر بستری شدن در بیمارستان (پوشش جدید)
  12. دریافت وام بدون ضامن و وثیقه از پایان سال دوم تا سقف 90 % ارزش بازخریدی
  13. امکان برداشت از اندوخته برای رفع نیازهای مالی
  14. معافیت از پرداخت کلیه اعضای خانواده در صورت فوت مقدم یا از کارافتادگی دائم و کامل سرپرست (در طرح خانواده)
  15. معافیت از پرداخت ادامه اقساط در صورت ازکارافتادگی دائم و کامل
  16. بیمه شدن 4 نفر با پرداخت یک حق بیمه (در طرح خانواده)
  17. ارائه پوششهای جداگانه برای همه بیمه شده ها (در طرح خانواده)
  18. امکان بازخرید بیمه در هر سال حتی قبل از به اتمام رسیدن قرار داد
  19. امکان تغییر کلیه شرایط در هر سال با درخواست مشتری
  20. دریافت سود مشارکت در منافع علاوه برسود علی الحساب (بیمه پارسیان افتخار دارد با پرداخت میانگین 25 % سود مشارکت در منافع طی 6 سال اخیر جزء شرکتهای با پرداخت بیشترین میزان سود مشارکتی باشد)