در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

اطلاعات بیمه عمر بیمه معلم می خواستم
2 پاسخ
توسط
بهتر است یرای آگاهی از شرایط کامل بیمه عمر بیمه معلم به یکی از شعب و نمایندگی ها مراجعه کنید و توضیحات کامل بگیرید چون شرایط برحسب درخواست بیمه بیمه گذار متفاوت است/
توسط (329,890 امتیاز)
مزایا و تعهدات دوران تشکیل سرمایه :

امکان دریافت اندوخته تشکیل شده بصورت یکجا در پایان دوره.
امکان انتخاب سرمایه فوت عادی برای هر یک از بیمه شدگان تا مبلغ ۴ میلیارد ریال.
امکان انتخاب سرمایه فوت حادثه تا سه برابر سرمایه فوت عادی جمعا تا مبلغ ۶ میلیارد ریال.
پوشش غرامت نقص عضو و از کارافتادگی جزئی و کلی دائم ناشی از حادثه.
پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگی کامل و دائم به هر علت.
پوشش هزینه پزشکی ناشی از حادثه.
پوشش هزینه بیماری های امراض خاص به بیمه شده تا مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال.
امکان دریافت وام از محل اندوخته بیمه نامه تا ۹۰% ارزش بازخریدی.
امکان افزایش سرمایه و حق بیمه، به منظور جبران آثار منفی تورم.
معافیت مالیاتی اندوخته های سرمایه گذاری بیمه زندگی.
معافیت از مالیات بر ارث سرمایه بیمه زندگی.
پرداخت سود مشارکت در منافع علاوه بر سود تضمین شده.
امکان انتخاب ذینفعان و سهم ایشان به دلخواه.
مزایا و ویژگی های بیمه مستمری و مکمل بازنشستگی شرکت بیمه معلم

پس از پایان مدت بیمه نامه زندگی و سرمایه گذاری، بیمه شده می تواند به بیمه‌گر مراجعه و درخواست مستمری مادام العمر و یا دریافت یکجای سرمایه نماید.
بیمه گذار می تواند میزان مستمری سالانه را ۵% و یا  ۱۰% افزایش دهد.
مدت تضمین مستمری ۳۰ سال و از تاریخ پرداخت مستمری آغاز می گردد. در بیمه نامه مستمری و مکمل بازنشستگی مدت تضمین به این معنا است که مستمری بیمه شده تا پایان آن زمان، حتی در صورت فوت بیمه شده پرداخت خواهد شد. به عبارتی اگر بیمه شده در مدت تضمین زنده باشد، شخصاً و چنانچه در زمان تضمین فوت نماید، مبلغ مستمری از تاریخ فوت تا پایان مدت تضمین به ذینفع مشخص شده در بیمه نامه پرداخت خواهد شد.
پرداخت سرمایه فوت : در صورت فوت بیمه شده در طول مدت مستمری ، سرمایه فوت معادل اندوخته اولیه بیمه نامه به شرط این که از ۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال بیشتر نشود به ذینفع مشخص شده در بیمه نامه پرداخت خواهد شد.
بیمه شده علاوه بر دریافت مستمری می تواند در صورت تمایل پس از مدت تضمین ۳۰ ساله نسبت به دریافت اندوخته اولیه در شروع مستمری اقدام نماید.(درصورت عدم تمایل به دریافت اندوخته اولیه سود به اندوخته اولیه تعلق گرفته و متعلق به بیمه شده و ذینفع بیمه نامه در هر زمان بعد از مدت زمان ۳۰ ساله  خواهد بود)
در صورت فوت بیمه شده در طول مدت تضمین ، ذینفع می تواند علاوه بر دریافت مستمری تا مدت تضمین ، در انتهای دوره تضمین، اندوخته اولیه بیمه نامه را نیزدریافت نماید.
 هر فرد شاغل و غیر شاغل می تواند این بیمه نامه را خریداری نماید .

زنان خانه دار نیز می توانند برای خود این بیمه نامه را خریداری نمایند.
در این بیمه نامه ، به بانوان بیمه شده در صورت فوت و بدون داشتن افراد تحت تکفل ، مستمری به ذینفع انتخاب شده ، پرداخت خواهد شد.
در صورت فوت ذینفع مشخص شده در طول مدت تضمین ، مبلغ مستمری به ذینفع دیگری که از طرف ایشان مشخص شده است پرداخت خواهد شد.
در صورت انصراف بیمه شده از دریافت مستمری، وجه باقیمانده، طبق جدول مستمری به ایشان پرداخت می شود.