در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

ارزش بازخرید بیمه عمر بیمه دانا
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

اگر منظورتان نحوه بازخرید است:

شما با مراجعه به نمایندگی و واحد صدور بیمه نامه و ارائه در خواست کتبی مبنی بر بازخرید بیمه عمر .شرکت بیمه بعد از کسر هزینه های اداری و بیمه گری مبالغ باقی مانده اندوخته را به شما پرداخت خواهد کرد .اگر زیر 5 سال و قبل از رسیدن به سود دهی مطلوب اقدام به بازخرید نمایید متضرر خواهی شد. ولی در پایان قراردادتان میتوانستید اندوخته را کامل دریافت کنید.

اگر منظورتان میزان ارزش بازخرید است

با مراجعه به لینک زیر و تکمیل شرایط میتوانید ارزش بازخریدی بیمه عمر دانا را محاسبه کنید

استعلام بیمه عمر دانا