در شرکت بیمه توسط
سلام

مزایای بیمه عمر بیمه دانا چیست
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

بيمه زندگي و سرمايه‌گذاري

در این بیمه نامه با پرداخت حق بيمه اي متناسب با درآمد خود علاوه بر سرمايه‌گذاري بلند مدت به منظور خريد مسكن،  جهيزيه، تامين هزينه تحصيل فرزندان و . . . از پوشش بيمه زندگی در مقابل مشكلات مالي ناشي از فقدان احتمالي سرپرست خانوار برخوردار خواهيد شد.

مزايا

- بهره‌مندي از مزاياي سرمايه‌گذاري بلند مدت

- امکان بازخرید نمودن بیمه‌نامه

- پرداخت وام از محل اندوخته

- امكان پرداخت حق بيمه به روش‌هاي يكجا، ساليانه و اقساط شش ماهه ، سه ماهه و ماهانه

- پرداخت سود مشاركت در منافع

- امكان تبديل سرمايه بيمه‌نامه به مستمري

- امكان صدور بيمه‌نامه بدون انجام معاينات پزشكي

- انتخاب سرمايه بيمه عمر توسط بيمه گذار

پوشش معافيت و ادامه پرداخت حق‌بيمه در صورت از كار افتادگي كامل و دائم ناشي از حادثه