در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
نمایش از نو توسط
سلام

پرداخت بیمه عمر بیمه البرز چگونه است
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)

بیمه عمر و سرمایه گذاری البرز

دراین نوع بیمه شما هم زمان با سرمایه گذاری به منظور تامین هزینه های نحصیل ،ازدواج و یا تهیه مسکن فرزندان ... تامین خانواده خود ، از مزایای بیمه فوت بهر علت ، فوت به علت حادثه ، از کار افتادگی کلی و دائم ، نقص عضو و هم چنین در مقابل هزینه های سنگین بیماری های صعب العلاج مانند سکته قلبی ، سکته مغزی ، انواع سرطان ، پیوند اعضا اصلی بدن و عمل جراحی کرونر قلب استفاده نمایید.
شما با خرید این نوع بیمه نامه می توانید در پایان مدت بیمه ، ذخیره انباشته شده خود را به همراه سود های ایجاد شده ناشی از سرمایه گذاری بهینه شرکت بیمه البرز می باشد به صورت یکجا دریافت کرده و یا آن را تبدیل به یکی از انواع بیمه نامه های مستمری جهت تامین دوران بازنشستگی خود نمایید و مطمئن باشید که این نوع بیمه نامه ها وسیله ای مطمون برای مبارزه با تورم می باشد.
مزایای بیمه عمروسرمایه گذاری البرز

  1.  از بدو تولد تا 70 سالگی می توانید بیمه نامه را برای خود یا خانواده تهیه نمایید .
  2.  مدت قرار داد از5 تا 30 سال قابل تنظیممی باشد.
  3.  جهت صدور بیمه نامه تا سرمایه دویست میلیون ریال و سن 50 سالنیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارید.
  4.  برای جبران بخشی از آثار تورم ، می توانید حق بیمهو سرمایه خود را با نرخهای مشخص بصورت سالانه تعدیل نمایید. همچنین بدینوسیله با افزایش سن ، پوششهای خود را بهبود بخشید.
  5.  حق بیمه بصورت سالانه ، شش ماهه ، سه ماهه ، چها ماهه ، دو ماهه وماهانه قابل پرداخت می باشد .
  6.  حداقل حق بیمه ماهانه یکصد هزار ریال و حداقل سرمایهپنجاه میلیون ریال می باشد .
  7.  شما می توانید حداکثر سرمایه فوتبه میزان دو میلیارد ریال را انتخاب نمایید .
  8.  شما می توانید از پوشش تکمیلی فوت بر اثر حادثه به میزان 3 برابر سرمایه فوت بیمه نامه بهرمند شوید.
  9.  حداکثر پوشش حادثه دو میلیارد ریال می باشد.
  10.  پوشش تکمیلی حادثه از 12 تا 70 سالگی قابل انتخاب می باشد.
  11.  شما می توانید از پوشش تکمیلی معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگی کامل و دائم بهره مند گردید .
  12.  از کارافتادگی کامل و دائم عبارت است از ناتوانی کامل بیمه شده در اشتغال به هرگونه شغل که در اثر بیماری و یا حادثه به وجود آمده و مورد تایید پزشک معتمد بیمه گر ویا پزشکی قانونی باشد .
  13.  پوشش تکمیلی معافیت ازپرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگی به افرادی که سن آنان از 20 تا 60 سال باشد و در اثر حادثه ازکار افتاده شوند ارائه می گردد.
  14.  شما می توانید از پوشش تکمیلی بیماریهای تحت پوشش شامل سکته قلبی ، سکته مغزی،جراحی قلب باز،سرطان، پیوند اعضای اصلی بهره مند گردید.15- سرمایه قابل پرداخت پوشش تکمیلی بیماریها 30 درصد سرمایه فوت بیمه نامه و حداکثردویست میلیون ریال می باشد.
  15.  سرمایه پوشش تکمیلی بیماریها ، باارائه هزینه های پزشکی قابل پرداخت می باشد.
  16.  در طول مدت قرارداد تا سقف دویست میلیون ریال می توان از پوشش تکمیلی بیماریها استفاده نمود.
  17.  پوشش تکمیلی بیماریها از سن20 تا 60 سال ارائه می شود.
  18. – شما می توانید پس از سال دوم به میزان 90 درصد ارزش بازخرید بیمه نامه عمر و تشکیل سرمایه خود وام دریافت نمایید .
  19.  برداشت از اندوخته دارد .
  20.  شما می توانید ذخیره انباشته شده بیمه عمر و تشکیل سرمایه خود را در پایان قرارداد بصورت یکجا دریافت نمایید .
  21. سود تضمین شده سالیانه بیمه عمر و تشکیل سرمایه البرز 15 درصد به مدت 10 سال می باشد.