در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
دیروز بازاریاب بیمه ما برای خرید بیمه عمر با من تماس گرفت اما من تا حالا اسم این شرکت رو نشنیدن آیا اعتبار داره؟ میشه بهش اعتماد کرد پیشنهاد بیمه شون خیلی عالیه اما نمیدونم بخرم یا نه
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

دوست عزیز بیمه ما ( ملت ایران ) جزو یکی از شرکت های بیمه ای معتبر هست.این شرکت بیمه ای زیر مجموعه بانک ملت و جزو شرکت های خصوصی به شمار میاد.

در صورتیکه بخواین اعتبار نمایندگی مورد نظرتون رو چک کنین میتونین از طریق سایت بیمه ما به آدرس http://bimehma.ir/ صحت اون رو بررسی کنین

با تشکرsmiley