در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام.بنده در رشته منبت چوب و همسرم در رشته قالیبافی مشغول فعالیت هستیم.تا دوسال پیش سازمان تامین اجتماعی افرادی مثل ما که زیر پوشش سازمان صنایع دستی هستیم رو با کارفرمایی خود سازمان وبا دریافت مبلغ بسیار مناسبی وبا حمایت دولت تحت پوشش بیمه بازنشستگی و خدمات درمانی قرار میداد اما متاسفانه الان بیش از دو ساله این طرح لغو شده وما بلاتکلیف موندیم.الان من 16 سال سابقه کار هنری وسنگین منبت رو دارم اما متاسفانه تا حالا به بهانه های مختلف نتونستم بیمه بشم.لطفا یه راهنمایی مفید و موثر داشته باشید.ممنونم23/5/95
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)

با سلام

تا انجائیکه می دانم هنوز هم این نوع بیمه ها برقرار است . البته به دو دلیل ثبت نام در آن به سختی صورت می گیرد : 1- حق بیمه کارفرمائی که دولت باید پرداخت کند که متاسفانه عمدتا پرداخت نکرده است و 2- تقلب های فراوانی است که از سوی اشخاصی که مشمول این طرح نیستند انجام می شود و با لطایف الحیل از این نوع بیمه استفاده می کنند .

در ضمن این پست به شما در این زمینه کمک می کند .

با تشکر