در حادثه ناشی از کار توسط
در سال 84 بر اثر حادثه در مسیر برگشت ازکارگاه به منزل و با وجود برگه ماموریت داشتن و بی اطلاعی از ارایه مدارک به تامیین اجتماعی و هم اکنون پرونده کارافتادگی ام درجریان است و متوجه شدمه که حادثه را غیر ناشی ازکار دانسته و درکمسیون پزشکی هم بخاطر این که ناشی از کارنبوده درصد کمتر داده اند.

حال چگونه وازچه طریق جهت اقدام تعویض تظر تا مین اجتماعی عمل نمایم.تشکر