در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
درسال84براثرحادثه درمسیربرگشت ازکارگاه به منزل وباوجود برگه ماموریت داشتن وبی اطلاعی ازارایه مدارک به تامیین اجتماعی وهم اکنون پرونده کارافتادگی ام درجریان است ومتوجه شدمه که حادثه را غیر ناشی ازکار دانسته ودرکمسیون پزشکی هم بخاطر این که ناشی از کارنبوده درصد کمتر داده اند.حال چگونه وازچه طریق جهت اقدام تعویض تظر تا مین اجتماعی عمل نمایم.تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
مسیر برگشت به منزل با ماموریت دو امر متفاوت میباشد

اگر ماموریت در زمان کار بوده باشد باید از طریق تاییدیه مراجع نسبت به حادثه کار اقدام گردد

در صورت عدم گزارش ناشی از حادثه شامل گزارش اورژانس کلانتری بیمارستان نمیتوانید بعداز گذشت 11سال نسبت به در خواست گزارش حادثه اقدام نمایید مگر کارفرما حادثه پیش امده را ناشی از کار تایید نماید